В Україні переважно без опадів, на дорогах ожеледиця

В Україні переважно без опадів, на дорогах ожеледиця

Погода
Укрінформ
В Україні 28 листопада опади очікуються лише в західних областях, на дорогах подекуди ожеледиця, температура вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів, лише у західних областях вдень сніг та мокрий сніг (на Закарпатті з дощем). На дорогах країни місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, у південних областях вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 3-8° тепла, в Криму до 11°", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області у вівторок без опадів; на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний 5-10 м/с. У столиці температура вдень 0-2° морозу; на Київщині від 3° морозу до 2° тепла.

Синоптики прогнозують 29 листопада в західних областях вночі помірний, вдень невеликий сніг; на півдні та південному сході країни дощ; на решті території мокрий сніг і дощ (крім східної частини, місцями значні опади), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Температура в західних областях протягом доби 1-6° морозу; у південній частині вночі 2-7° тепла, вдень 6-11° тепла; на решті території вночі 0-5° морозу, на північному сході до 10° морозу (в центральних областях від 3° морозу до 2° тепла), вдень 1-6° тепла, у північних областях близько 0°. Вітер південно-східний з переходом на західний та північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-22 м/с.

Читайте також: В Одесі знайшли тіла трьох людей - могли померти через переохолодження

30 листопада опади не очікуються, лише вночі у північно-східних областях, вдень на Закарпатті й Прикарпатті пройде невеликий сніг. Температура вночі 3-8° морозу, у південно-східній частині країни близько 0°; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни 1-6° тепла. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с. На дорогах країни, крім південно-східної частини, місцями ожеледиця.

У Києві та області 29 листопада пройде помірний, вночі місцями значний мокрий сніг і дощ; подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь; вітер південно-східний з переходом на західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. 30 листопада опади не прогнозуються; вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с. На дорогах місцями ожеледиця. У столиці 29 листопада температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла, 30 листопада температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу; на Київщині вночі 29 листопада 0-5° морозу, 30 листопада 3-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, 1 грудня у західних та північних областях пройде сніг (вдень з дощем), вдень і в центральних областях дощ; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 1-7° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла; у південній частині та східних областях вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 6-10° тепла.

Читайте також: На Черкащині за добу випала місячна норма снігу

2 грудня у північних, вночі і в західних, вдень і в центральних та східних областях очікується дощ (вночі з мокрим снігом); на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 0-6° тепла, в центральних областях місцями 7-12°; у південній частині та східних областях вночі 3-9° тепла, вдень 9-15°.

У столичному регіоні 1 грудня прогнозується сніг, вдень з дощем, 2 грудня дощ, вночі з мокрим снігом. У Києві 1 грудня температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла, 2 грудня 0-2° тепла, вдень 2-4° тепла; по області 1 грудня вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, 2 грудня вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-