Енергетики працюють над відновленням електрики знеструмленим містам і селам - Зеленський

Енергетики працюють над відновленням електрики знеструмленим містам і селам - Зеленський

Укрінформ
В Україні через негоду знеструмлено близько 400 населених пунктів у десяти областях, енергетики активно працюють над відновленням електропостачання, в областях розгорнуті оперативні штаби, на дороги виведено спецтехніку.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Відео: ОП

“Щойно буде можливо, наші енергетики відновлять подання електрики всім містам і селам, у яких через негоду зараз є тимчасове знеструмлення. Станом на цей час це близько 400 населених пунктів у десяти областях. Зокрема, в Одеській, Миколаївській, в Кіровоградській, в Черкаській, Київській областях уже розгорнуті та працюють оперативні штаби. На дороги, де це потрібно, виведено спецтехніку”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Президент закликає бути обережними громадян в районах, де панує негода

Він попросив всіх громадян України в районах, де панує негода, за потреби звертатися до ДСНС України, Національної поліції, до інших державних і комунальних структур.

Також Президент подякував всім, хто і зараз задіяний у ліквідації наслідків негоди, і завтра працюватиме, щоб якнайшвидше повернути нормальне життєзабезпечення всім українським громадам.

Читайте також: Рятувальники ліквідовують наслідки негоди в трьох областях України

Як повідомлялося, синоптики прогнозували на 26 - 27 листопада суттєве ускладнення погодних умов майже на всій території України, крім західних областей. Рятувальники закликали українців у ці дні по змозі залишатися вдома.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-