На Одещині через хуртовину зламалася електроопора

На Одещині через хуртовину зламалася електроопора

Фото
Укрінформ
В Одеській області внаслідок негоди не витримала одна з металевих опор лінії електропередач, пошкоджені розподільчі мережі Обленерго.

Як передає Укрінформ, про це НЕК "Укренерго" повідомляє у Фейсбуці.

"Хуртовина такої сили, що не витримала одна з металевих опор нашої лінії електропередач. Розподільчі мережі обленерго також пошкоджені. На жаль, негода продовжує вирувати, саме через це знеструмлена значна кількість споживачів в Одеській та Миколаївській областях", - ідеться у повідомленні.

Ремонтні бригади Укренерго і Обленерго вже почали відновлювальні роботи, щоб максимально швидко повернути стабільне енергопостачання споживачам.

"В деяких населених пунктах це вже відбулось. Але через значний обсяг пошкоджень та низьку температуру це потребуватиме більше часу, ніж в теплу погоду", - повідомили в Укренерго і зазначили, що готові все відновити, як тільки дозволить погода.

"Через значний обсяг пошкоджень повітряних ліній електропередачі Укренерго та розподільчих мереж Обленерго, на обладнання, яке залишилось в роботі, лягло подвійне навантаження. Це може призвести до додаткових пошкоджень мереж вже з технічних причин", - зауважили в Укренерго.

За даними синоптиків негода вируватиме на початку тижня в різних регіонах. Тому в Укренерго закликали споживати електроенергію ощадливо.

Читайте також: В Одесі через перебої з електропостачанням призупинили роботу великих котелень

Як повідомляв Укрінформ, ремонтні бригади ДТЕК уже повернули світло 25 тисячам осель в 138 населених пунктах Одещини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-