На трасах Одещини сталося кілька аварій, відомо про двох постраждалих - поліція

На трасах Одещини сталося кілька аварій, відомо про двох постраждалих - поліція

Фото, відео
Укрінформ
На трасах Одещини, де вирує негода, сталося кілька аварій, відомо про двох постраждалих

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області, передає Укрінформ.

«Наразі на трасах є кілька аварій, унаслідок яких ускладнено рух. Відомо про двох постраждалих», - йдеться в дописі.

Зазначається, що на трасі Одеса – Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль з зерном. Водій не постраждав. На місці працюють поліцейські та рятувальники.

У поліції додали, що на тій самій трасі біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор.

Негода на Одещині / Фото: Національна поліція

Біля села Лиманське Ренійськоі ОТГ не змогла проїхати карета швидкої допомоги з хворим. Поліцейський офіцер громади довіз медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.

Біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна-Київ з 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав. Їм надається допомога.

«Таких ситуацій на дорогах Одещини чимало. Правоохоронці надають усім громадянам, які цього потребують, посильну допомогу. Просимо водіїв, які в дорозі, бути дуже уважними та обережними, неухильно дотримуватися ПДР і у разі необхідності телефонувати на спецлінію «102. Хто збирався виїжджати, просимо утриматися від поїздки і перечекати негоду», - додали в поліції.

Читайте також: У Молдові понад 100 населених пунктів знеструмлені через негоду, скасовані деякі авіарейси

Як повідомлялося, через посилення негоди рух на автодорозі М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест) перекрито для всіх видів транспорту. Також запроваджено обмеження в русі для великовантажних транспортних засобів на автодорозі М-05 Київ – Одеса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-