Food Train виконав перший гуманітарний рейс до Харківщини

Food Train виконав перший гуманітарний рейс до Харківщини

Фото
Укрінформ
Автономний поїзд-кухня Food Train, організований АТ «Укрзалізниця» за підтримки фонду Говарда Баффета, виконав перший гуманітарний рейс до прифронтових регіонів Харківщини.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Укрзалізниці у Телеграмі.

«Поїзд-кухня Food Train, який вчора відправився з Києва до Харкова та Ізюма на День подяки, успішно прибув до обох міст та виконав покладену на нього місію - нагодувати святковою їжею мешканців прифронтових регіонів та ті цивільні служби, які забезпечують повноцінне функціонування міст», - ідеться у повідомленні.

Food Train виконав перший гуманітарний рейс до Харківщини / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

За день команда кухарів приготувала у Food Train 1720 порцій їжі. Завдяки волонтерам Save Ukraine її отримали, зокрема, ті, хто вимушено виїхав зі своїх домівок через повномасштабне вторгнення.

Після виконання святкової місії Food Train повертається до Києва.

Читайте також: Укрзалізниця у грудні запустить 14 нових пасажирських маршрутів

Як повідомлялося, АТ «Укрзалізниця» за підтримки фонду Говарда Баффета створило автономний поїзд-кухню, який готовий заступити на чергування в прифронтових районах з ушкодженою інфраструктурою. Food Train здатен працювати повністю автономно 5-7 діб, виготовляючи понад 10 тисяч порцій їжі щодня. При цьому для виготовлення такої кількості порцій треба лише 14 кухарів та 7 залізничників для підтримки операційної діяльності поїзда.

Фото: Телеграм/Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-