На Львівщині у військовозобов’язаних чоловіків ТЦК перевірятиме документи

На Львівщині у військовозобов’язаних чоловіків ТЦК перевірятиме документи

Укрінформ
У Львівській області на період воєнного стану у військовозобов’язаних громадян працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки перевірятимуть документи.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу сказав керівник апарату Львівської ОВА Тарас Грень.

«Ми прийняли важливе та підписали наказ, який встановлює дві важливі речі щодо належного виконання заходів мобілізації на території Львівської області. По-перше, усі громадяни України віком 18-60 років, зобов’язані мати при собі документи, що посвідчують особу, військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. А по-друге, пред’явити їх на вимогу для перевірки працівниками ТЦК та СП», - сказав Грень.

З його слів, рішення діятиме на період воєнного стану до його скасування чи припинення, або до видачі окремого наказу, залежно від того, яка з цих подій настане раніше.

Читайте також: У Львові військові силоміць затягнули чоловіка в мікроавтобус: у ТЦК відреагували

«Якщо людина не матиме при собі таких документів або відмовлятиметься їх пред’явити, працівники ТЦК будуть долучати правоохоронні органи», - додав Грень.

Як повідомляв Укрінформ, Львівський ТЦК відсторонив військовослужбовців, які фігурують на відео із побиттям цивільного у м. Самбір, та призначив службову перевірку інциденту.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-