U-LEAD опублікувала посібник для громад щодо облаштування «пунктів незламності»

U-LEAD опублікувала посібник для громад щодо облаштування «пунктів незламності»

Укрінформ
Програма «U-LEAD з Європою» опублікувала посібник для громад, у якому містяться поради стосовно того, як краще створити й облаштувати «пункти незламності» та як краще забезпечити їхнє ефективне функціонування.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сторінку Програми “U-LEAD з Європою” у Фейсбуці.

“Цьогоріч небо над Україною стало краще захищене системами ППО, та й енергетики дещо «пристосувалися» до російських ракетних обстрілів. Проте загроза нових великих атак на об'єкти критичної інфраструктури залишається, тому ми маємо бути готові до будь-яких сценаріїв. Аби допомогти українцям вистояти, «U-LEAD з Європою» опублікувала посібник для громад щодо створення, облаштування та функціонування «пунктів незламності», - йдеться у повідомленні.

Практичний посібник-інструкція покроково описує процес організації пунктів незламності з точки зору українського законодавства. Тут містяться приклади документа рішення, який стане в пригоді керівникам на місцях.

Читайте також: В Україні розгорнули майже тисячу «пунктів незламності»

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку "U-LEAD з Європою" спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-