У Карпатах затримали ухилянтів, які зібралися за кордон на мотоциклі

У Карпатах затримали ухилянтів, які зібралися за кордон на мотоциклі

Фото
Укрінформ
Прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті припинили ще три спроби порушення державного кордону, в результаті чого затримали вісьмох осіб.

Двоє із затриманих збиралися подолати кордон у високогір’ї на мотоциклі, передає Укрінформ із посиланням на ДПСУ.

Зокрема, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Лужанка» неподалік кордону з Угорщиною наряд зупинив автомобіль марки «Фольксваген» із чотирма пасажирами. Троє з них виявилися жителями Кропивницького, четвертий приїхав зі Львівської області.

Водій - житель Закарпаття – збирався переправити «клієнтів» до сусідньої Угорщини за винагороду в 4 тисяч доларів з кожного.

Повідомлення про виявлення у діях закарпатця ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) прикордонники направили до Берегівського райвідділу поліції.

Крім того, дві спроби нелегального виїзду з України було припинено військовослужбовцями відділень «Богдан» і «Велятино» на кордоні з Румунією.

«Під час перевірки інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу, прикордонний наряд відділення «Богдан» зупинив у горах неподалік кордону двох відчайдухів, які мали намір незаконно перетнути кордон на мотоциклі», - йдеться в повідомленні.

Ще одного порушника, жителя Києва, який також збирався в гори, щоб потрапити до Румунії, затримав прикордонний наряд відділення «Велятино». Чоловік вирішив долати високогір’я, не маючи ані відповідного спорядження, ані одягу.

Читайте також: Прикордонники на Закарпатті за вихідні затримали 16 ухилянтів

На затриманих склали протоколи про адміністративні правопорушення, справи скерували до суду.

Як повідомляв Укрінформ, українські прикордонники щодня фіксують близько 30 спроб незаконного перетину державного рубежу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-