На окупованому Запоріжжі відкривають нові «установи» для видачі паспортів РФ

На окупованому Запоріжжі відкривають нові «установи» для видачі паспортів РФ

Укрінформ
У тимчасово окупованих районах Запорізької області російські загарбники збільшують кількість своїх «адміністративних органів», захоплюючи нові приміщення.

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” розповів мер Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

“Ворог відкриває більше своїх “адміністративних органів“… які продовжують видавати російські паспорти. В Мелітополі вони захопили ще два приміщення - це магазини в різних районах міста, на базі яких і відкривають ЦНАП, аби видавати документи”, - повідомив він.

Федоров нагадав, що в окупації без російських документів не можна ні отримати медичну допомогу, ні навіть пересуватись на автомобілі.

Читайте також: В Енергодарі та Генічеську загарбники складають списки тих, хто не бере паспорт РФ

За його словами, росіяни посилили тиск на населення після псевдовиборів: ”Ворог посилює свою присутність відкриттям своїх фейкових органів”.

При цьому, зауважив Федорова, вимушено отримали російські паспорти не більш як 50% мешканців, які залишаються на окупованих територіях.

Читайте також: Росіяни планують на Арабатській стрілці показову «здачу» українських паспортів - готують сюжет для ТБ

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Мелітополі чоловікам разом з російськими паспортами видають повістки до військкоматів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-