У Миколаєві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину і поранив людину

У Миколаєві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину і поранив людину

Фото
Укрінформ
У Миколаєві поліція затримала чоловіка, який ввечері 9 листопада вчинив стрілянину у спальному мікрорайоні міста і поранив людину.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області, передає Укрінформ.

"Миколаївські поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у замаху на вбивство. Оперативники розшукали зловмисника, коли той намагався покинути межі міста", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, повідомлення про те, що біля одного з будинків на вул. Крилова чути постріли та поранено чоловіка, до поліції повідомили місцеві мешканці ввечері 9 листопада. Поліцейські на місці злочину виявили гільзи від невстановленої зброї.

З місця події 25-річного потерпілого забрала швидка. Із вогнепальним пораненням голови він продовжує перебувати у лікарні.

"У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 32-річний знайомий потерпілого. Коли оперативники управління карного розшуку обласного главку та Миколаївського райуправління поліції розшукали його, той намагався покинути межі міста", - розповів т.в.о. заступника начальника ГУНП - начальник кримінальної поліції області Андрій Власенко.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше молодик вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та нанесення тілесних ушкоджень.

Читайте також: У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину в готелі на Печерську

Нині зловмиснику повідомили про підозру у замаху на вбивство - ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у Миколаєві поліцейські встановлюють обставини стрілянини, внаслідок якої зазнав поранень чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-