Продавали канабіс по всій Україні: групі наркоторговців оголосили підозру

Продавали канабіс по всій Україні: групі наркоторговців оголосили підозру

Фото
Укрінформ
Правоохоронці в результаті спецоперації викрили міжрегіональну групу, яка розповсюджувала канабіс по всій території України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

За процесуального керівництва прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури групі осіб повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, п’ятеро жителів Дніпропетровської та Кіровоградської областей налагодили розгалужену мережу розповсюдження канабісу на території України.

«Підозрювані здійснювали переробку та фасування наркосировини в численних підсобних приміщеннях. Замовлення приймали через месенджери цілодобово. Реалізовували «товар» оптовими партіями під час особистих зустрічей з покупцями», - ідеться у повідомленні.

У ході спецоперації проведено понад 30 санкціонованих обшуків в різних регіонах України. Вилучено наркотик загальною масою понад 100 кг, вартість якого на чорному ринку становить 10 млн грн, зброю, обладнання, мобільні телефони, чорнові записи, грошові кошти в різних валютах.

Крім цього, правоохоронцями виявлено земельні ділянки з рослинами конопель. Все вилучене направлено для проведення необхідних експертиз.

Чоловіків затримали. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів – тримання під вартою.

Читайте також: У Києві викрили нарколабораторію, де щомісяця «заробляли» ₴5 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, працівники Державного бюро розслідувань і Нацполіції викрили розгалужену мережу наркоторговців, які заробляли пів мільйона доларів щороку.

Фото: www.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-