У Львівському онкоцентрі призначили нового керівника після корупційного скандалу

У Львівському онкоцентрі призначили нового керівника після корупційного скандалу

Укрінформ
Керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука відсторонили від посади за підозрою в корупції, натомість призначили новим очільником медзакладу Олега Дуду.

Про це повідомляє у Фейсбуці Львівська обласна рада, передає Укрінформ.

«У вівторок, 7 листопада, управління майном спільної власності видало наказ про призначення виконувачем обов’язків директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» заступника директора центру Олега Дуду», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що попереднього керівника онкоцентру, 74-річного Ігоря Ковальчука, відсторонили з посади на час проведення службового розслідування. Згідно з рішенням суду, яке набуло чинності, його визнано винуватим у порушенні законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів, а НАЗК внесло Ковальчука в Єдиний державний реєстр корупціонерів.

Ковальчук керував Львівським онкоцентром 30 років, навесні цього року, після завершення контракту, він перебував на посаді у статусі виконувача обов’язків.

Читайте також: На Львівщині створять центр соціальної реабілітації дітей, який профінансують Нідерланди

Як повідомлялося, раніше Сихівський районний суд оштрафував в.о. генерального директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» та депутата Львівської облради Ігоря Ковальчука за неодноразове виписування собі та доньці премій.

Фото: Львівська обласна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-