На Чернігівщині та Сумщині через обстріли - без світла 67 населених пунктів

На Чернігівщині та Сумщині через обстріли - без світла 67 населених пунктів

Укрінформ
У Чернігівській та Сумській областях внаслідок російських обстрілів залишаються без енергопостачання 15 населених пунктів частково, 52 - повністю. Через обстріли 1 листопада залишилися без світла 25 населених пунктів у Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Внаслідок бойових дій на Чернігівщині знеструмлено 10 населених пунктів (з них 4 – частково), на Сумщині – 57 населених пунктів (з них 11 – частково), на Харківщині – понад 18 тисяч споживачів. Минулої доби через обстріли на Донеччині знеструмлювалося 25 населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Через російську агресію залишається без енергопостачання також частина споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях.

Читайте також: Росія готується до зимових атак по Україні - Данілов

Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація. Загалом за добу енергетики заживили понад 14 тисяч споживачів, переважно на Донеччині.

У Херсоні енергетики за добу підключили 178 точок доступу, знеструмлених після підтоплення. Без світла через наслідки підриву Каховської ГЕС залишаються 1020 споживачів.

Упродовж доби 1 листопада тимчасово знеструмлювалися споживачі в Житомирській, Київській, Кіровоградській областях. Наразі всіх заживлено. Залишаються знеструмленими через технологічні порушення понад 1 тис. абонентів на Дніпропетровщині та 1,2 тис. – на Одещині.

Через негоду залишаються знеструмленими 23 населених пункти у Дніпропетровській, Полтавській, Сумській областях.

Читайте також: Понад 70% українців не виключають російських атак на енергосистему взимку

Як повідомлялося, Міністерство енергетики спростовує інформацію про застосування планових відключень електроенергії у листопаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-