Центр «Незламні» отримає від канадського Вінніпега $11 тисяч

Центр «Незламні» отримає від канадського Вінніпега $11 тисяч

Укрінформ
Канадський Вінніпег, який є містом-побратимом Львова, передав на підтримку роботи Національного реабілітаційного центру “Незламні” 15 тис канадських дол (близько 11,5 тис дол США).

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосив мер Вінніпега Скот Гілінгхем.

“Готуючись до відзначення 50-ої річниці цих особливих відносин, ми хочемо показати українському народу, що підтримуємо його у захисті держави та прагненні до миру. Ця пожертва відображає нашу відданість зміцненню наших міжнародних зв’язків із Україною та покращенню життя тих, хто потребує”, - сказав Гілінгхем.

За його словами, пожертву було зроблено за рахунок бюджету офісу мера, але від імені міськради Вінніпега. Кошти отримає благодійна організація “Канадсько-українська фундація”, яка використає їх для підтримки роботи національного реабілітаційного центру “Незламні” у Львові.

Вінніпег також закликав усіх небайдужих зробити власні пожертви на користь Канадсько-української фундації та центру “Незламні”.

Читайте також: На Львівщині відкрили відділення фізичної реабілітації для військових

Додамо, що 50-річчя укладення Угоди про побратимські зв’язки між Львовом й Вінніпегом відзначатиметься у листопаді. Незабаром очікується підписанням мером Львову Андрієм Садовим та Вінніпегу Скотом Гілінгхемом нової угоди про поновлення побратимства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-