У Львові пройшов мітинг «Спочатку дрони, потім стадіони»

У Львові пройшов мітинг «Спочатку дрони, потім стадіони»

Фото
Укрінформ
Сьогодні під Львівською обласною військовою адміністрацією пройшов восьмий мітинг у межах акції проти некритичних витрат бюджету.

Про це повідомив «Cуспільному» громадський активіст Святослав Літинський, передає Укрінформ.

Зазначається, що, за словами активіста, основна вимога - виконувати рішення обласної ради про виділення 75% військового ПДФО на потреби військових.

У Львові пройшов мітинг "Спочатку дрони, потім стадіони" / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик підтвердив, що Львівська ОВА планує виділити додаткові 50 млн грн на потреби безпеки, додає видання.

"Зараз готується розпорядження начальника Львівської ОВА про збільшення фінансового ресурсу на програму "Безпечна Львівщина". Саме через цю програму фінансуються військові і загалом сектор безпеки. Це додаткові гроші, з урахуванням яких ресурс цієї програми становитиме 386 млн грн. З пам'яті скажу, що 86 млн грн з цієї програми - кошти на підтримку двох львівських бригад територіальної оборони", - зазначив Годик.

Читайте також: У Черкасах пройшов мітинг проти нераціонального витрачання бюджетних коштів

За його словами, станом на цей час з бюджету області на фінансування програми вже витратили близько 300 млн грн.

Як повідомлялося, у Львові 22 вересня відбулася акція протесту з вимогою до обласної влади скасувати тендери на будівництво доріг та об’єктів некритичної інфраструктури, а направити кошти на допомогу військовим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-