На Херсонщині встановили ще три мобільні укриття від Українського Червоного Хреста

На Херсонщині встановили ще три мобільні укриття від Українського Червоного Хреста

Фото
Укрінформ
На Херсонщині встановили ще три мобільні укриття поблизу амбулаторій та місць скупчення людей від Українського Червоного Хреста.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Український Червоний Хрест.

«Сьогодні на Херсонщині встановлено ще три укриття від Українського Червоного Хреста. Відтак, мобільні залізобетонні конструкції доставили у села Чорнобаївка, Станіслав та у смт. Білозерку», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, укриття встановлені поблизу амбулаторій та місць скупчення людей. Наступного тижня заплановано доставку ще двох укриттів для потреб Дар'ївської громади.

Загалом у рамках даного проєкту за підтримки Швейцарського Червоного Хреста планується доставити та встановити ще 13 мобільних укриттів для потреб Херсонської області до кінця цього року.

Підкреслюється, що у липні цього року Український Червоний Хрест у співпраці із Мінреінтеграції встановив 10 мобільних укриттів у Херсонському та Бериславському районах Херсонської області в населених пунктах, що розташовані вздовж Дніпра. Площа кожного укриття 10 метрів квадратних, в них одночасно можуть перебувати від 10 до 15 людей.

Читайте також: На деокупованій Херсонщині у Нововоронцовці відкрили і розчистили всі вцілілі укриття

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській громаді відремонтували та облаштували 39 найпростіших укриттів та 23 сховища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-