На Хмельниччині внаслідок нічного удару безпілотників постраждали 1 760 цивільних об'єктів

На Хмельниччині внаслідок нічного удару безпілотників постраждали 1 760 цивільних об'єктів

Укрінформ
У Хмельницькій області у результаті нічного удару безпілотників 1 760 цивільних об'єктів, зокрема 282 багатоквартирні будинки.

Про це у Телеграмі повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, передає Укрінформ.

"На Хмельниччині внаслідок удару безпілотників росіян минулої ночі постраждали 1760 цивільних обєктів. Зокрема, йдеться про 282 багатоквартирні будинки, 1 404 приватні та 74 об'єкти соціальної інфраструктури", - сказав Тюрін.

За його словами, пошкоджень зазнали дві церкви.

Читайте також: Росіяни обстріляли Берислав - загинув підліток

Водночас міський голова Славати Василь Сидор в етері "Радіо Свобода" заявив, що внаслідок нічної атаки 36 жителів міста звернулися до медзакладу, 20 людей досі перебувають в лікарні, двоє з них - у тяжкому стані в реанімації.

«І регіон, і села, і місто дуже сильно пошкоджені. Практично всі обʼєкти міста – житловий фонд, соціальні об’єкти – потрапили під цю хвилю і були пошкоджені. У нас у місті близько 500 будинків багатоповерхових, (з них) близько 300 - мають ті чи інші пошкодження, а також - 28 об’єктів соціальної сфери. Практично всі школи і всі садочки, без виключення. Лікарня також має величезні пошкодження. Ну і підприємства, заклади, суди, воєнкомат, прокуратура також тією чи іншою мірою пошкоджені», – зазначив Сидор.

Читайте також: Росіяни тричі атакували Нікопольський район

Як повідомлялося, в місті Славута Шепетівського району Хмельницької області внаслідок падіння уламків БпЛА пошкоджені 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівлю, крамницю й автомобілі.

Унаслідок російської атаки зазнали пошкоджень два корпуси Хмельницької атомної електростанції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-