Ворог вчора атакував Запоріжжя ракетою «Іскандер-М»

Ворог вчора атакував Запоріжжя ракетою «Іскандер-М»

Укрінформ
Загарбники вдарили ракетою ОТРК «Іскандер-М» по промисловій зоні Запоріжжя.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Запорізької області, передає Укрінформ.

"Загарбники вдарили ракетою ОТРК «Іскандер-М» по промисловій зоні обласного центру, пошкоджено територію одного з підприємств і припарковані транспортні засоби", - йдеться в дописі.

Зазначається, що 24 жовтня армія РФ завдала ракетного удару по обласному центру, скинула авіабомбу на Новоданилівку, здійснила 14 БПЛА-атак, артилерійських та РСЗВ-обстрілів по інших містах і селах Пологівського й Василівського районів. Інформації про постраждалих не надходило.

Влучання задокументовані у Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новодарівці, Роботиному, Малій Токмачці, Новоандріївці, Малинівці, Чарівному, Гуляйпільському, Щербаках, Полтавці, Білогір’ї, Левадному, Червоному, Новоданилівці, Кам'янському, Степовому, П’ятихатках, Малих Щербаках.

Внаслідок ворожих влучань у населених пунктах Пологівського та Василівського районів зруйновані житлові будинки, вибуховою хвилею пошкоджені прибудинкові території.

Наслідки збройної агресії окупантів задокументували працівники поліції та СБУ. За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження в рамках ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Через російську атаку пошкоджені побутові корпуси Хмельницької АЕС

Раніше повідомлялося, що за добу поліцейські зафіксували 19 повідомлень про руйнування житлової та промислової інфраструктур регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-