Данська компанія передала Чернігівщині 100 твердопаливних котлів

Данська компанія передала Чернігівщині 100 твердопаливних котлів

Фото
Укрінформ
Данська компанія Rockwool доставила для Іванівської та Киїнської громад Чернігівської області 100 твердопаливних котлів.

Про це повідомляє Чернігівська ОВА, передає Укрінформ.

Данська компанія передала Чернігівщині 100 твердопаливних котлів / Фото: Чернігівська ОВА

Зокрема, 79 твердопаливних котлів для Іванівської громади, а також 21 твердопаливний та 3 газові для Киїнської ТГ передали у понеділок представники данської компанії Rockwool. Котли мають різну потужність – від 15 до 25 кВт. Отримають їх жителі громад, чиї будинки постраждали внаслідок активних бойових дій минулого року.

«Rockwool залишається нашим надійним партнером та продовжує надавати надзвичайно важливу допомогу мешканцям Чернігівщини. Компанія вже допомогла забезпечити генераторами об’єкти критичної та соціальної інфраструктури області, доставляла мінеральну вату в Іванівську та Киїнську громади. Цього разу мешканці згаданих громад отримають котли», – сказав перший заступник начальника ОВА Костянтин Мегем.

Крім того, данські партнери вкотре доставили утеплювач для Чернігівської політехніки: 12 палет мінвати для утеплення фасадів гуртожитків.

Читайте також: Світовий банк надасть $50 мільйонів на генератори для українських елеваторів

Як повідомляв Укрінформ, у Києві понад сто котелень забезпечили можливістю оперативного підключення до генераторів у разі перебоїв із електропостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-