З Херсонщини евакуювали пацієнтів із психічними захворюваннями

З Херсонщини евакуювали пацієнтів із психічними захворюваннями

Фото
Укрінформ
З Херсонщини за підтримки МО «Лікарі без кордонів» та волонтерів Товариства Червоного Хреста України відбулася медична евакуація пацієнтів із психічними захворюваннями.

Про це у Телеграмі повідомила Херсонська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Відбулася медична евакуація хворих з Херсонщини. Евакуйовані - пацієнти із психічними захворюваннями. Їх доправлять на подальше лікування у медзаклади до більш безпечних регіонів», - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що це стало можливим завдяки постійній підтримці та допомозі МО «Лікарі без кордонів» та волонтерам Товариства Червоного Хреста України, а трансфер організувала Укрзалізниця.

Читайте також: Український Червоний Хрест передав продукти для мешканців Херсона та шести селищ області

Для транспортування були залучені карети «швидкої», які доставили хворих до евакуаційного потягу. Тепер евакуйовані в безпеці і отримають всю необхідну допомогу, запевнили в обладміністрації.

Як повідомлялося, Херсонщина постійно перебуває під обстрілами російських військ, ворог щодня вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, лікарні, школи та інші інфраструктурні та цивільні об'єкти у регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-