Армія РФ обстріляла житлові квартали Херсона

Армія РФ обстріляла житлові квартали Херсона

Відео
Укрінформ
Вночі ворог обстріляв житлові квартали Херсона, у Корабельному районі були прямі влучання у двори і будинки.

Про це у Фейсбуціповідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко, оприлюднивши відео з наслідками обстрілу, передає Укрінформ.

«Вночі армія РФ обстріляла житлові квартали Херсона! У Корабельному районі були прямі влучання у двори і будинки», - йдеться у повідомленні.

Він розповів, що зранку люди намагаються оговтатись, навести хоч якийсь лад. Мрочко підкреслив, що те, що ворог не знищив водою, підірвавши греблю на Каховській ГЕС, тепер методично руйнує снарядами.

Як інформує Мрочко у Телеграмі, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 23 рази, російський ворог використав для цього 93 снаряди. Ураження зафіксовані у Херсоні, Антонівці, Інженерному, Садовому, Придніпровському, Комишанах, Зеленівці та Наддніпрянському.

Читайте також: В ОК «Південь» пояснили зростання кількості ворожих обстрілів на Херсонському напрямку

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської МТГ за минулу добу 3 людини зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім пораненим надали медичну допомогу.

Як повідомляв Укрінформ, зранку військові РФ випустили 4 КАБи по Бериславу. У власному будинку тяжких ушкоджень зазнала 80-річна жінка. Від отриманих травм містянка загинула на місці.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-