У Запоріжжі зросла кількість жертв ракетної атаки - під завалами знайшли тіла двох людей

У Запоріжжі зросла кількість жертв ракетної атаки - під завалами знайшли тіла двох людей

Укрінформ
У Запоріжжі на місці влучання ракети у житловий будинок рятувальники знайшли тіла ще двох людей.

Про це у Фейсбуці повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

«На превеликий жаль, кількість людей, чиє життя обірвалося внаслідок нічної терористичної атаки росіян, збільшилася до чотирьох», - йдеться у дописі.

В процесі пошуково-рятувальних робіт сьогодні було знайдено ще два тіла.

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Читайте також: У Запоріжжі на місці ракетного удару по будинку існує загроза обвалу

Своєю чергою у ГУНП у Запорізькій області уточнили, що двома іншими ракетами окупаційні війська поцілили по території промислових об’єктів, ще однією – по приватному домоволодінню. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено будинок та господарські споруди. 

За інформацією в.о.міського голови Запоріжжя Анатолія Куртєва, вночі було пошкоджено близько 30 багатоповерхівок (переважно в них вибиті вікна). Також постраждали 11 приватних будинків, 2 навчальних та 2 медичних заклади. Обстеження триває.

Він зауважив, що робітники КП "Запоріжремсервісу" і керуючих компаній разом з волонтерами "Добробату" закривають вибиті вікна листами OSB. КП "Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів" вивозить будівельне сміття, КП "Запоріжміськсвітло" ремонтує мережі зовнішнього освітлення, Запорізьке комунальне підприємство міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» - контактну мережу електротранспорту.

Читайте також: Шмигаль висловив співчуття рідним загиблих від російського удару у Запоріжжі

Поліцейські та співробітники УСБУ задокументували цей воєнний злочин військовослужбовців РФ. Правова кваліфікація – ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що внаслідок ракетної атаки загинуло двоє людей, ще троє були доставлені в лікарню, а двом була надана допомога на місці. Під завалами залишається ще одна людина.

Ворог влучив у будинок ракетою С-300.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-