Із прибережних населених пунктів Бериславського району Херсонщини евакуювали 180 осіб

Із прибережних населених пунктів Бериславського району Херсонщини евакуювали 180 осіб

Укрінформ
У прибережних населених пунктах Бериславського району Херсонщини триває обов'язкова евакуація - з 15 по 17 жовтня 2023 року евакуйовані в безпечні регіони 180 осіб, зокрема 90 дітей.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов, передає Укрінформ.

«Під постійним ворожим обстрілом опиняється все більше населених пунктів Бериславського району. Ситуація дуже напружена та складна. Триває обов'язкова евакуація з прибережних населених пунктів Бериславщини», - написав Літвінов.

Він поінформував, що завдяки зусиллям військових адміністрацій населених пунктів, волонтерів, благодійних фондів «Восток - SOS», «Save Ukraine», «Helpeanig To Leave» та небайдужих громадян з 15 по 17 жовтня 2023 року евакуйовано в безпечні регіони з Бериславської, Тягинської, Новоолександрівської та Новорайської територіальних громад 90 дітей, 29 громадян похилого віку, 58 працездатних осіб та три маломобільні особи. Загалом - 180 осіб.

Читайте також: У Херсоні внаслідок ворожого обстрілу поранені п'ятеро людей

Начальник РВА вчергове закликав жителів не зволікати з евакуацією.

Як повідомляв Укрінформ, на деокупованій Херсонщині розширили перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації родин із дітьми - до нього увійшли ще три села.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-