Російська армія за добу обстріляла п’ять районів Харківщини

Російська армія за добу обстріляла п’ять районів Харківщини

Укрінформ
Російські війська минулої доби обстріляли п’ять районів Харківської області.

Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Минулої доби ворожих обстрілів зазнали населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів", - зазначив Синєгубов.

За словами Синєгубова, внаслідок артилерійського обстрілу Вовчанська Чугуївського району пошкоджено будівлю ветеринарної лікарні і гараж.

У селі Підлиман Ізюмського району обстрілом із РСЗВ пошкоджено будинок.

Як зазначив Синєгубов, минулої доби ворог обстрілював Уди Богодухівського району, Ветеринарне та Нескучне Харківського району, Гатище Чугуївського району, Дворічну та Кам'янку Куп'янського району та інші населені пункти.

В Ізюмі вчора близько 11:50 72-річний чоловік наступив на вибухонебезпечний предмет. Його госпіталізували з пораненням у стані середньої тяжкості.

За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 10 га території Харківщини і знешкодили 83 вибухонебезпечні предмети, зауважив Синєгубов.

Читайте також: Армія РФ за добу 32 рази обстріляла Херсонщину

Він також додав, що на Куп'янському напрямку тривають запеклі бої. Минулої доби Сили оборони відбили не менше 15 російських атак в районах Синьківки та Іванівки.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 16 жовтня російські війська завдали ракетного удару по населеному пункту в Ізюмському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-