Армія РФ вночі вдарила авіабомбою по Дружелюбівці на Харківщині, двоє загиблих

Армія РФ вночі вдарила авіабомбою по Дружелюбівці на Харківщині, двоє загиблих

Укрінформ
На Харківщині минулої ночі ворог завдав удару керованою авіабомбою по селу Дружелюбівка Ізюмського району, двоє людей загинули, одна жінка поранена.

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграміпередає Укрінформ.

️"Вночі, близько 02:30, ворог завдав удару керованою авіабомбою по с. Дружелюбівка Ізюмського району. Зруйновано приватний будинок, сталася пожежа. Загинули 2 людей – чоловік 57 років та 54-річна жінка. Одна жінка отримала осколкове поранення, госпіталізована в задовільному стані", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківщини.

У м. Вовчанськ Чугуївського району обстрілом пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Без постраждалих.

Крім того, під ворожим вогнем були Куп'янськ, Лиман Перший, Синьківка, Кучерівка, Іванівка, Кислівка, Берестове та ніші населені пункти. Авіаційних ударів зазнали Голубівка, Куп'янськ, Петропавлівка, Подоли та Піщане.

Читайте також: Минулої доби ворог випустив по Херсонщині 622 снаряди - двоє загиблих

️В ОВА наголошують, що на Куп'янському напрямку тривають запеклі бої. За добу ЗСУ відбили 10 атак ворога біля Синьківки та Іванівки, завдали ворогу відчутних втрат.

Як повідомлялося, внаслідок російського удару дронами по околиці Харкова в ніч з 11 на 12 жовтня поранення отримав чоловік, крім того, одна жінка через реакцію на стрес звернулася по допомогу до медиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-