Нідерланди допоможуть знешкоджувати вибухівку на Миколаївщині

Нідерланди допоможуть знешкоджувати вибухівку на Миколаївщині

Укрінформ
Нідерланди готові активно взаємодіяти із правоохоронними відомствами Миколаївщини та долучитися до процесів знешкодження вибухонебезпечних предметів на території регіону.

Про це повідомили в ГУНП Миколаївської області, передає Укрінформ.

14 жовтня у Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області відбулася зустріч представників поліції й прокуратури регіону з членами посольства Королівства Нідерландів в Україні на чолі з Надзвичайним і Повноважним послом Єннесом Де Молом, йдеться у повідомленні.

На зустрічі обговорили поточну ситуацію в області та особливості несення служби поліції в умовах воєнного стану. Також йшлося про стан розслідування воєнних злочинів та особливості притягнення до відповідальності винних осіб. Обговорили й заходи для забезпечення безпеки громадян у районах проведення бойових дій та на деокупованих територіях.

Читайте також: Нідерланди допоможуть Україні в отриманні патрульних суден - Рютте

«Посол Де Мол також висловив готовність Нідерландів активно взаємодіяти із правоохоронними відомствами Миколаївщини та долучитися до процесів знешкодження вибухонебезпечних предметів на території регіону», - зазначили в ГУНП.

Як повідомляв Укрінформ, Мінекономіки закликає фермерів при розмінуванні земель користуватись послугами фахівців, аби мінімізувати усі потенційні ризики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-