У Запоріжжі на Алеї Героїв відкрили нові призми з іменами бійців, загиблих внаслідок війни з РФ

У Запоріжжі на Алеї Героїв відкрили нові призми з іменами бійців, загиблих внаслідок війни з РФ

Фото
Укрінформ
Сьогодні, 14 жовтня, в День визволення Запоріжжя, на Алеї Героїв відкрито нові призми з портретами бійців, які загинули захищаючи Україну.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Алея Героїв знаходиться біля будівлі Запорізької міської ради. Зранку там відбувся молебень за всіх земляків, які загинули під час Другої світової, та за полеглих захисників і захисниць сучасної російсько-української війни.

14 жовтня, в День визволення Запоріжжя, на Алеї Героїв відкрито нові призми з портретами бійців, які загинули захищаючи Україну / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

"Ці чоловіки і жінки могли б далі жити, ростити дітей, працювати і кохати, бути підмогою для батьків, чекати онуків. Але їхнє життя обірвали вороги. Ця молитва – це наша пам'ять перед Богом про душі тих, хто віддав своє життя за наш мир", - сказав в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Читайте також: Рідні загиблих Героїв вимагають від Президента підписати закон про створення військового кладовища

На Алеї Героїв сьогодні відкрили 10 призм, ще 9 - були встановлені 1 жовтня.

Як повідомлялось, Алею створено за ініціативи міської ради та при підтримці бізнесу і небайдужих мешканців міста. Наразі отримано згоду на встановлення призм від 120 родин загиблих запорізьких воїнів. Решта призм знаходиться у роботі.

Усі запорізькі сімʼї загиблих воїнів, які згодні на встановлення такої призми на честь полеглого члена своєї родини, можуть звертатися до Департаменту соцзахисту населення за адресою: проспект Маяковського, 3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-