У так званій «ЛНР» загарбники запроваджують новий оператор мобільного зв'язку

У так званій «ЛНР» загарбники запроваджують новий оператор мобільного зв'язку

Укрінформ
У так званій "ЛНР" у жовтні має запрацювати новий оператор мобільного зв'язку.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

У так званій "ЛНР" заявляють, що у жовтні має розпочати надання послуг новий оператор мобільного зв'язку.

"Запрацює цей оператор у Луганську, Алчевську, Перевальську, Краснодоні, а тим часом на захоплених минулоріч територіях встановлюють дротовий зв’язок. Також залишиться без змін заборона на надання послуги мобільного інтернету", - зазначили в ОВА.

Крім того, загарбники збираються дозволити доступ до Wi-Fi тільки після ідентифікації особистості.

Між Новопсковом і Старобільськом росіяни зупиняють транспортні засоби і ретельно перевіряють пасажирів. Чоловікам призовного віку вручають повістки.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, з Макіївки, поблизу якої точаться бойові дії, вчора вдалося вивезти чоловіка і жінку. Вони погодилися на евакуацію і поїхали до родичів у більш безпечний регіон.

Читайте також: На окупованій Луганщині гречка та овочі майже удвічі дорожчі - ОВА

"За останні дні свої життя убезпечили вже вісім жителів цього населеного пункту. В той самий період, коли перебувати там стало вкрай небезпечно – на жаль, люди залишаються у рідних хатах до останнього", – підкреслив Лисогор.

Він поінформував, що українські військові відбили ще сім штурмів ворога на Макіївку. З артилерії росіяни обстріляли Невське, де зафіксовано шість вибухів. Від ворожого вогню та авіації постраждала Білогорівка.

Як повідомляв Укрінформ, в Лисичанську загарбники облаштували військовий госпіталь у багатоповерхівці, де проживають цивільні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-