ДБР розпочало розслідування фактів побиття мобілізованих працівниками тернопільського ТЦК

ДБР розпочало розслідування фактів побиття мобілізованих працівниками тернопільського ТЦК

Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідувань розпочали розслідування фактів перевищення службових повноважень працівниками Тернопільського міського об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє в Телеграмі.

“На гарячу лінію ТУ ДБР у Львові надійшло повідомлення про те, що близько опівночі 6 жовтня працівники Тернопільського міського об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, застосовуючи фізичну силу, затримали місцевого мешканця. Завдаючи ударів, його заштовхали до автомобіля, відео цього інциденту невдовзі з’явилося у соцмережах”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Мер Тернополя наполягає на коректному ставленні до мобілізованих з боку ТЦК

Також було оприлюднено відео, на якому зафіксовано, як у приміщенні центру двоє осіб б’ють руками чоловіків, які лежать у ліжках.

У ДБР зауважили, що відкрито кримінальні провадження за фактами перевищення повноважень військовими службовими особами (ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України).

Наразі працівники ДБР на місці події встановлюють усі обставини інциденту.

Читайте також: Побиття мобілізованих у Тернополі: Офіс омбудсмена проведе перевірку

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом побиття двох військовозобов’язаних працівниками територіального центру комплектування та соціальної підтримки в Тернополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-