У Львові презентували книгу загиблого на фронті військового та ресторатора Андрія Гудими

У Львові презентували книгу загиблого на фронті військового та ресторатора Андрія Гудими

Фото
Укрінформ
У Львові в межах фестивалю Coffee, Books & Vintage відбулася презентація книги «69 спецій для Серця». Її написав ресторатор, художник, письменник та воїн 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Андрій Гудима, який загинув у липні у бою під Бахмутом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для рідних Андрія, для його друзів та всіх, хто його знав і не знав, «69 спецій для Серця» - це дуже важлива книжка. Це ніби продовження історії автора. Він продовжує жити в тому, що він робив, що після себе залишив. Андрій Гудима був дуже багатогранною людиною і вмів цінувати та смакувати життя. Ця книжка – це невеличкі есеї про спеції, про емоції, які вони пробуджують в людині, доповнені чудовими ілюстраціями Світлани Фесенко», - сказала головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева» Мар’яна Савка.

На презентації книги Андрія Гудими у межах фестивалю Coffee, Books & Vintage на FESTrepublic були присутні рідні та друзі Героя.

«3 травня, дорогою на навчальний полігон ДШВ, Андрій у перемішку зі смішними повідомленнями про своїх майбутніх побратимів, радісно написав, що йому присилають на підписання угоду зі Старого Лева». Тішився тиражем та роялті. І писав ще багато про свої будні у війську. І ми говорили - о, ну ясно, яка книга буде наступною. Тільки після Перемоги, бо різні такі будні бувають у війську. Книг могло ще бути багато. Але є лише ця. Там все зіткано з любові, бо присвячена нашій доньці Юлі, наче розмова з нею про спеції та смак життя», - розповіла колишня дружина автора Уляна Сурмай.

Читайте також: МКІП пропонує уряду створити Національну електронну бібліотеку України

Як повідомляв Укрінформ, під Бахмутом 2 липня у бою з російськими загарбниками загинув львівський ресторатор і художник, який захищав Україну у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Андрій Гудима.

Фото: Уляна Сурмай, Видавництво Старого Лева

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-