Ранковий обстріл Харківщини: ворог скинув на Петропавлівку ФАБ-500

Ранковий обстріл Харківщини: ворог скинув на Петропавлівку ФАБ-500

Фото
Укрінформ
Військові РФ у п'ятницю масовано обстріляли Куп'янський район, зокрема, на Петропавлівку скинули ФАБ-500, внаслідок чого пошкоджені будинки та електроопори.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба ГУ Нацполіції в Харківській області, передає Укрінформ. 

“6 жовтня о 4:00 ворог здійснив обстріл села Петропавлівка Куп’янського району фугасною бомбою ФАБ-500. Під час удару пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, гаражі та електроопори. Обійшлося без постраждалих”, - йдеться у дописі.

Крім того, близько 9:10 у смт Шевченкове Куп’янського району стався ракетний обстріл з РСЗВ «Торнадо-С». Зафіксовано влучання у город та теплиці на території приватного будинку. Зазнав поранень 56-річний чоловік. Крім того, сталося влучання ракети у поле неподалік населеного пункту. 

За даними поліції, о 10:00 росіяни знову обстріляли смт Шевченкове. Зафіксовано кілька влучань: два в межах населеного пункту, а одне поза межами селища. Постраждав 54-річний чоловік, його доставили до лікарні.

Також близько 10:00 був здійснений обстріл села Нечволодівка з РСЗВ «Смерч». Постраждалих немає.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Читайте також: ООН направила експертів у село Гроза після терористичної атаки росіян

Як повідомляв Укрінформ, за словами начальника Куп’янської РВА Андрія Канашевича, в останні два-три дні російські війська частіше та інтенсивніше обстрілюють цивільну інфраструктуру району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-