У селі Гроза загинула родина військового, якого перепоховали, троє людей зникли безвісти

У селі Гроза загинула родина військового, якого перепоховали, троє людей зникли безвісти

Укрінформ
Після ракетного удару по кафе в с. Гроза Шевченківської громади на Харківщині вважаються зниклими безвісти троє людей.

Про це повідомила у Фейсбуці поліція Харківської області, передає Укрінформ

“Від удару Іскандером загинула 51 людина, у тому числі 8-річний хлопчик. Троє людей вважаються зниклими безвісти, 6 постраждалих знаходяться в лікарні”, - йдеться у дописі.

Окрім того, передає кореспондент Укрінформу, як повідомив у коментарі ЗМІ речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, унаслідок ракетного удару загинула родина військовослужбовця, перепоховання якого провели в с. Гроза.

Читайте також: У селі Гроза завершили рятувальні роботи: 51 загиблий, шестеро поранених

“Поминальний захід був організований у зв’язку з перепохованням загиблого українського військового. До цього його було поховано у Дніпрі, а родичі хотіли здійснити перепоховання у селі, звідки він родом. Поховання організовували син та дружина військового (син захисника також був військовим). Син разом зі своєю дружиною та матірʼю були в кафе і загинули від влучання ракети”, - розповів Чубенко.

Як повідомлялося, 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по магазину-кафе в с. Гроза на Харківщині, коли там проходили поминки за військовослужбовцем. 51 людина загинула, шестеро отримали поранення, двоє з них перебувають у тяжкому стані. За даними обласної прокуратури, всі загиблі - цивільні особи, переважно жінки та літні люди.

Читайте також: Ракетний удар по кафе на Харківщині: встановлені особи 35 загиблих

За інформацією правоохоронців, удару по кафе росіяни завдали однією з модифікацій ракети “Іскандер”, її уламки вилучено з місця трагедії.

У зв’язку з масовою загибеллю цивільних громадян внаслідок терористичної атаки військових РФ на Харківщині 6-8 жовтня оголошено триденну жалобу.

Фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-