Ракетний удар по кафе на Харківщині: двоє жінок - у тяжкому стані

Ракетний удар по кафе на Харківщині: двоє жінок - у тяжкому стані

Укрінформ
Двоє поранених жінок під час російського удару по кафе у с. Гроза на Харківщині перебувають у важкому стані, решта потерпілих – у стані середньої важкості.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Зазнали поранення 7 людей. Усі вони були госпіталізовані в медзаклади області. Серед поранених – 6 жінок, більшість яких старше 50 років, та 55-річний чоловік. Дві жінки перебувають у важкому стані, стан решти постраждалих медики оцінюють як середньої тяжкості. Один з поранених, на жаль, помер у лікарні", – повідомив Синєгубов.

За його словами, усі постраждалі – мешканці с. Гроза.

Речник Харківської обласної прокуратури в коментарі журналістам зазначив, що у кафе проходили поминки за загиблим військовим, однак усі присутні на заході – цивільні місцеві мешканці.

Читайте також: Координаторка ООН: Світлини із села Гроза після російського удару жахають

Він зауважив, що тіла значно понівечені, наразі неможливо точно сказати про стать загиблої дитини (ОВА раніше повідомила про загиблого 6-річного хлопчика, міністр внутрішніх справ – дівчинку).

Читайте також: На Харківщині оголосили триденну жалобу за загиблими від ракетного удару у селі Гроза

Як повідомлялося, російські окупанти вдень 5 жовтня завдали удару по кафе-магазину в селі Гроза на Харківщині, внаслідок чого загинула 51 людина, у тому числі дитина.

На момент удару в закладі проходив поминальний обід.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що кафе повністю зруйноване точним ударом ракетою "Іскандер", з огляду на це зараз поліція та СБУ перевіряють і з’ясовують можливу передачу даних про масовий захід російським військам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-