У Вовчанську відновили українське цифрове телебачення

У Вовчанську відновили українське цифрове телебачення

Укрінформ
У деокупованому місті Вовчанськ Харківської області відновили доступ місцевих мешканців до українського теле- та радіомовлення.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Відновлюємо доступ мешканців деокупованих територій Харківщини до українського тале- та радіомовлення. Відтепер цифрове телебачення запрацювало у м. Вовчанськ Чугуївського району", - йдеться у дописі Синєгубова.

Він нагадав, що це місто серйозно постраждало від дій окупантів, в тому числі були пошкоджені телевізійні мережі. До того ж, стійкому мовленню у Вовчанську перешкоджав рельєф місцевості. Втім, зараз в місті у цифровому форматі можна дивитися українські телеканали та слухати радіо.

Посадовець подякував працівникам Харківської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення, а також співробітникам обласного Управління СБУ, Нацполіції та усім, хто допомагав у відновленні українського мовлення у Вовчанську.

Читайте також: На Запоріжжі росіяни налагоджують роботу свого телебачення і «мобільного оператора»

Він зазначив, що в адміністрації ретельно моніторять ситуацію з безперебійним доступом мешканців області до об'єктивної інформації та працюють над відновленням українського мовлення на всіх деокупованих територіях Харківщини.

Як повідомлялося, війська РФ сьогодні вдень знову обстріляли прикордонний Вовчанськ, у результаті чого пошкоджена будівля автошколи та виникло загоряння на території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-