Війська РФ обстріляли з «Ураганів» і артилерії громаду на Донеччині - пошкоджені ЛЕП і будинки

Війська РФ обстріляли з «Ураганів» і артилерії громаду на Донеччині - пошкоджені ЛЕП і будинки

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники за минулу добу обстріляли з «Ураганів» та артилерії Великоновосілківську громаду, а на Іллінівську громаду скинули керовану авіабомбу.

Про це у Фейсбуці повідомив в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз, передає Укрінформ.

«На Волноваському напрямку росіяни обстріляли з "Ураганів" та артилерії Великоновосілківську громаду: у Шахтарському пошкоджено 11 будинків, у Ясній Поляні — лінії електропередач… На Горлівському напрямку росіяни скинули керовану авіабомбу на Іллінівську громаду — поранено 3 людини, пошкоджено 6 багатоповерхівок, приватний будинок, крамницю і господарчу будівлю», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку три людини поранено у Вишневому Селидівської громади, пошкоджено складські приміщення та приватні автомобілі. Курахівська громада п’ять разів потрапила під обстріли: пошкоджено п’ять будинків у Берестках і один у Гострому; без руйнувань — у Костянтинопільському, Ганівці і Веселому Гаю.

Читайте також: Війська РФ ввечері вдарили по громаді на Донеччині, троє поранених

Мороз також констатував, що на Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинок, у Лиманській громаді зафіксовано 26 обстрілів, обійшлося без жертв.

Як повідомлялося, 3 жовтня росіяни поранили сімох жителів Донеччини.

Донеччина постійно перебуває під обстрілами з боку російських військ, ворог щодня вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує житлові та адміністративні будинки, інфраструктурні та цивільні об'єкти у регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-