У Полтавському ТЦК призначили нового очільника

У Полтавському ТЦК призначили нового очільника

Укрінформ
На Полтавщині призначили нового очільника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомляє Полтавський обласний ТЦК та СП у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Наказом командувача Сухопутних військ полковника Трофіменка Олексія Павловича призначено начальником Полтавського обласного ТЦК та СП. На сьогоднішній день триває прийом справ та посади", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Трофіменко народився у вересні 1974 року в місті Суми. Закінчив 11 класів місцевої школи. Оскільки змалечку мріяв стати військовим – вступив до Сумського вищого артилерійського училища. Пройшов службовий шлях від командира артилерійського взводу механізованого полку до заступника командира окремої артилерійської частини Командування Сухопутних військ. Учасник АТО/ООС.

З початку широкомасштабної агресії РФ проти України Трофіменко у складі свого підрозділу знищував російських окупантів на різних напрямках. Раніше Полтавський обласний ТЦК та СП очолював Михайло Холодов.

Читайте також: На контролі Держбюро розслідувань - понад 100 справ, де фігурують працівники ТЦК

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО, яким рекомендовано Головнокомандувачу ЗСУ призначити на посади обласних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки осіб, які беруть участь у бойових діях.

Фото: Полтавський обласний ТЦК та СП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-