Вночі росіяни завдали ракетного удару по Харкову, поцілили по території цивільного підприємства

Вночі росіяни завдали ракетного удару по Харкову, поцілили по території цивільного підприємства

Укрінформ
Вночі росіяни завдали ракетного удару по Харкову, поцілили із С-300 по території цивільного підприємства.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Минулої ночі, близько 1:00, ворог завдав ракетного удару по м. Харків. Зафіксовані "прильоти" 3 ракет, попередньо С-300, по території цивільного підприємства, сталася пожежа. Інформація уточнюється", - повідомив він.

Також за його інформацією, протягом доби ворог з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

"Внаслідок артилерійського обстрілу с. Козача Лопань Харківського району пошкоджено 2 господарчі споруди, паркан та сарай, сталася пожежа. У с. Басове Богодухівського району обстрілом пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди. У селах Кіндрашівка та Глушківка Куп'янського району через обстріли горіла суха трава в полі", - повідомив голова ОВА.

Також він повідомив, що близько 11:15 в лісі поруч з с. Оскіл Богодухівського району місцевий мешканець 52 років наступив у лісі на протипіхотну міну типу "Пелюстка". Госпіталізований з пораненням в стані середньої тяжкості.

Водночас за минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше як 2,7 га території та знешкодили 61 вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: Росіяни зранку обстріляли Станіслав на Херсонщині, постраждали двоє чоловіків

Як повідомлялося, за добу до цього ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював цивільне населення Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-