За добу ворог завдав 130 ударів по Запорізькій області, загинув чоловік

За добу ворог завдав 130 ударів по Запорізькій області, загинув чоловік

Фото
Укрінформ
За минулу добу, 26 вересня, російські загарбники завдали 130 ударів по Запорізькій області, загинув 66-річний чоловік, ще один отримав поранення.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

«130 ударів – минулої доби ворог тероризував 27 населених пунктів. 116 артилерійських обстрілів прийшлися по території Юрківки, Оріхова, Гуляйполя, Левадного, Малих Щербаків, Преображенки, Степногірська, Степового, Лук'янівського, Приморського, Плавнів та інших прифронтових міст і сіл», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зафіксовано чотири авіаудари по Оріхову, Роботиному та Малій Токмачці, 4 БПЛА-атаки по Гуляйполю, Малинівці і Малій Токмачці, а також 6 РСЗВ-обстрілів Новодарівки, Таврійського, Роботиного та Малої Токмачки.

Посадовець додав, що ворожа артилерія забрала життя 66-річного жителя Оріхова. Також внаслідок артобстрілу Приморського поранено 56-річного чоловіка – його доправлено до лікарні у важкому стані.

Надійшло 15 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Читайте також: Минулої доби війська РФ обстріляли п'ять районів Харківщини

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня російські загарбники 124 рази вдарили по Запорізькій області, один чоловік загинув, ще один отримав поранення.

Фото: Юрій Малашко/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-