Війська РФ за добу вісім разів обстріляли прикордоння Чернігівщини та Сумщини

Війська РФ за добу вісім разів обстріляли прикордоння Чернігівщини та Сумщини

Укрінформ
Російські війська за добу вісім разів обстріляли прикордонні території Чернігівської та Сумської областей.

Про це в Телеграмі повідомляє ОК «Північ», передає Укрінформ.

"Російські загарбники продовжують обстрілювати прикордонні території Чернігівської та Сумської областей. Всього протягом доби нараховано вісім обстрілів (53 вибухи) із різних видів озброєння", - йдеться у повідомленні.

У Чернігівській області загарбники атакували три населені пункти. Зокрема, у селищі Прогрес Семенівської громади зафіксовано дев'ять влучань, імовірно зі ствольної артилерії. В Янжулівці зафіксовано 18 влучань, імовірно міномет 120 мм. В результаті обстрілу виникла пожежа господарської будівлі та двох житлових будинків.

У Новгород-Сіверській громаді ворожого обстрілу зазнав Грем’яч – чотири влучання, ймовірно ствольна артилерія.

У Сумській області російська армія вдарила по чотирьох населених пунктах. У Сімейкиному Конотопського району зафіксовані сім ворожих влучань, імовірно з міномета 120 - міліметрового калібру.

Решта атакованих населених пунктів розташовані у Шосткинському районі. Шалигине - п'ять влучань, імовірно з міномета 120 мм, у Нововасилівці - шість влучань, імовірно з міномета 120 мм, у Марчихиній Буді - чотири влучання, імовірно зі ствольної артилерії.

Читайте також: На Запоріжжі ворог обстріляв 27 населених пунктів, загинула жінка

Як повідомлялося, Сили протиповітряної оборони вночі 23 вересня знищили в небі України 14 ударних БпЛА типу Shahed-136/131.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-