Ракетний обстріл Куп’янська: серед вісьмох загиблих - волонтери, військові та четверо цивільних

Ракетний обстріл Куп’янська: серед вісьмох загиблих - волонтери, військові та четверо цивільних

Укрінформ
Унаслідок удару росіян по Куп’янську 19 вересня загинули двоє волонтерів, четверо людей, яких евакуювали з зони постійних обстрілів, і двоє військовослужбовців.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає кореспондент Укрінформу.

“Двоє волонтерів здійснювали черговий рейс у селище Ківшарівка, звідки евакуювали до Харкова цивільних, зокрема, дві жінки і чоловік із цього селища, та ще одного чоловіка, місце реєстрації якого поки що нам не відомо, скоріше за все, це також місцевий житель, який евакуювався. В результаті прямого влучання був повністю знищений автомобіль. У ньому також були двоє військовослужбовців, яких просто по дорозі волонтери підвозили з однієї точки до іншої. Всього вісім осіб загинули”, - розповів Тимошко.

Читайте також: У Купянську завершили пошукові роботи - кількість жертв ракетного удару зросла до восьми

За його словами, у момент удару автомобіль рухався дорогою Куп’янськ - Куп’янськ Вузловий, а саме по мосту через річку Оскіл. По мосту одночасно з мікроавтобусом волонтерів рухалися ще два автомобілі.

"Дві автівки впали у воду, але люди змогли виплисти", - зазначив Тимошко.

Як повідомили в громадській організації “П'ятихатки-Бам”, загинули двоє їхніх волонтерів - Вадим Забара та Сергій Шалигін.

Читайте також: Росіяни вдарили по Купянську гібридною ракетою «Грім-Е1» - прокуратура

Як повідомлялося, 19 вересня росіяни завдали удару по евакуаційній колоні в Куп'янську на Харківщині. Спершу стало відомо про трьох загиблих, станом на вечір середи - про шістьох. Працювати екстреним службам на місці удару заважали ворожі артилерійські обстріли. 20 вересня завершилися оперативні роботи, було виявлено ще двох загиблих.

За даними правоохоронців, росіяни завдали удару модифікованої ракетою "Гром-Е1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-