Росіяни за добу випустили по Херсонщині 502 снаряди, двоє загиблих

Росіяни за добу випустили по Херсонщині 502 снаряди, двоє загиблих

Укрінформ
Ворог за минулу добу здійснив 92 обстріли по Херсонщині, випустивши 502 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА та авіації.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Телеграмначальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

“За минулу добу противник здійснив 92 обстріли, випустивши 502 снаряди з мінометів, артилерії, "Градів", БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 13 снарядів”, - зазначив він.

Прокудін уточнив, що російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; фельдшерський пункт у Херсонському районі; територію та будівлю підприємства у Херсоні.

Читайте також: Сили оборони уразили 11 артилерійських засобів ворога

Через російську агресію дві людини загинули, ще чотири -  дістали поранення.

Пізніше начальник Херсонської МВА Роман Мрочкоуточнив, що за минулу добу ворог 18 разів обстріляв Херсонську міську територіальну громаду та використав 118 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому, Антонівці, Придніпровському та Наддніпрянському.

“Внаслідок російських ворожих обстрілів 2 людини зазнали поранень різного ступеня важкості. Усім потерпілим надана медична допомога. Також під час нічного обстрілу міста, на жаль, загинув чоловік - працівник КП "Херсонміськсвітло", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Повітряні сили у ніч на 18 вересня зафіксували зліт на півночі Росії кількох стратегічних бомбардувальників, здатних нести крилаті ракети. На всій території України оголошували повітряну тривогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-