У чотирьох областях через негоду знеструмлені 162 населені пункти

У чотирьох областях через негоду знеструмлені 162 населені пункти

Укрінформ
Через погодні умови у чотирьох областях знеструмлено 162 населених пункти. Найбільше постраждала Київська область, де без енергопостачання залишаються майже 27 тис. споживачів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Країною рухається грозовий фронт, який призвів до знеструмлення 162 населених пунктів у Київській, Чернігівській, Житомирській та Кіровоградській областях. Найбільше постраждала енергетична інфраструктура на Київщині - пошкоджені 17 ліній електропередачі, залишаються знеструмленими майже 27 тисяч споживачів у 107 населених пунктах", - йдеться у повідомленні.

Через російські обстріли у Харківській області пошкоджено повітряну лінію 110 кВ, без енергопостачання залишилося 9 тисяч споживачів. Ремонтні роботи вже розпочато. У Куп’янському районі Харківщини обстрілом з території Росії пошкоджено газопровід.

Крім того, через бойові дії залишається знеструмленою частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Сумській та Чернігівській областях.

У Херсоні енергетики заживили понад 500 споживачів, відключених після підтоплення. У місті залишаються знеструмленими близько 7 тис. споживачів. Ремонтні роботи сповільнені через обстріли.

Читайте також: Відключення світла з 1 жовтня не плануються - Міненерго

Як повідомлялося, через російські атаки 13 вересня знеструмлювалися споживачі у Донецькій та Дніпропетровській областях. На Донеччині також тимчасово обмежували роботу одного з об'єктів генерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-