В Ужгороді пройшов забіг з перешкодами довжиною 8 кілометрів

В Ужгороді пройшов забіг з перешкодами довжиною 8 кілометрів

Фото
Укрінформ
В Ужгороді відбувся патріотичний забіг з перешкодами довжиною 8 кілометрів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Закарпатська ОВА.

«Сьогодні в Ужгороді відбувся черговий військово-патріотичний захід, спрямований на підтримку Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, щоб подолати складну смугу перешкод довжиною 8 км, на старт вийшли представники майже всіх силових структур краю, органів місцевого самоврядування, ОВА, обласного центру підготовки населення до нацспротиву, ветеранські, волонтерські спільноти й багато інших.

Підкреслюється, що ОВА разом із міською радою та командою StrongRace провели роботу для того, щоб втілити в життя амбітний план з проведення забігів з перешкодами в обласному центрі Закарпаття, і зараз це вже традиційний івент.

Читайте також: У Хмельницькому понад 300 людей взяли участь у забігу пам'яті загиблих героїв

Як повідомлялося, 30 квітня 2023 року близько трьохсот учасників долучилися в Ужгороді до військово-патріотичного заходу на підтримку обласного центру підготовки населення до національного спротиву StrongRace. На дистанції 7 кілометрів учасники мали здолати перешкоди: кантування покришки, кидання списа, перелізти через вантажівку, перейти через багнюку, носіння мішка й каміння та дерева, підйом по канатній мотузці.

Фото: Закарпатська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-