У Хмельницькому понад 300 людей взяли участь у забігу пам'яті загиблих героїв

У Хмельницькому понад 300 людей взяли участь у забігу пам'яті загиблих героїв

Фото
Укрінформ
У Хмельницькому понад 300 людей пробігли 1,6 кілометра, у забігу пам'яті загиблих українських захисників.

Про це у Телеграмі повідомляє Хмельницька ОВА, передає Укрінформ.

«Сьогодні в обласному центрі відбувся патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Понад три сотні учасників, серед яких військовослужбовці, небайдужі громадяни, волонтери, молодь, діти та спортсмени подолали дистанцію у 1 км 600 м, щоб вшанувати пам’ять про загиблих земляків, які ціною власного життя захищали нашу Батьківщину і назавжди залишаться у нашій пам’яті Героями», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Закарпатті проведуть патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Присутній на забігу перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін зауважив, що у заході взяли участь також молодь і діти. На його думку, це стверджує, що наша нація і народ є надзвичайно патріотичним і стоїть в одному строю задля перемоги.

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч понад 6,3 тисячі осіб із 37 країн взяли участь у забігу напередодні Дня пам'яті захисників, що відзначається 29 серпня.

«Шаную воїнів, біжу за героїв України» - щорічна акція, яку в 2018 році започаткував батько загиблого героя російсько-української війни, «кіборга» Олексія Дурмасенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-