У Запоріжжі рятувальники загасили пожежі, спричинені ракетним ударом

У Запоріжжі рятувальники загасили пожежі, спричинені ракетним ударом

Відео
Укрінформ
У Запоріжжі рятувальники загасили пожежі, які виникли через ранковий ракетний удар російських військ, та не допустили вибуху цистерн з метаном.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

«Сьогодні вранці російська армія завдала чергового ракетного удару по одному з районів обласного центру. Внаслідок чого виникло два осередки пожежі: перший - в адміністративній двоповерховій будівлі, другий - в газовому модулі поблизу», - ідеться у повідомленні.

Травмувався чоловік, якого співробітники поліції до прибуття підрозділів ДСНС вивели з приміщення адмінбудівлі та передали медикам.

«Гасіння пожеж проводилося одночасно у декількох осередках. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося не допустити вибуху цистерн з метаном, що розташовувалися поруч з газовим модулем», - зазначили у ДСНС.

Читайте також: У Запоріжжі внаслідок ракетного удару в 30 багатоповерхівках вибиті вікна

Одночасно з гасінням пожежі рятувальники подавали воду для охолодження ємностей з газом, провели проливку та розбір зруйнованих конструкцій будівлі.

Як повідомляв Укрінформ, війська РФ зранку вдарили кількома ракетами по Запоріжжю - поцілили у об‘єкти цивільної інфраструктури.

Фото ілюстративне, ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-