Війська РФ за добу понад сто разів обстріляли Запорізьку область, троє поранених

Війська РФ за добу понад сто разів обстріляли Запорізьку область, троє поранених

Укрінформ
Ворожа армія за добу понад 100 разів обстріляла населені пункти Запорізької області, поранені троє людей.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

Зазначається, що під ударом опинились 30 населених пунктів. Надійшло 31 повідомлення про руйнування житлових будинків, господарських споруд та об'єктів інфраструктури.

"Внаслідок авіаційного удару по Оріхову поранення отримала 51-річна жінка. Крім цього, в результаті артобстрілу Малої Токмачки травмовано родину – 68-річну жінку та 71-річного чоловіка. Постраждалих доставлено в лікувальні установи", - йдеться в дописі.

За минулу добу зафіксовано 104 обстріли: ворог завдав ракетного удару по Верхній Терсі, з РСЗВ вдарив по Червоному й Степовому, а шістьма авіаснарядами - по Оріхову, здійснив БПЛА-атаки по Щербаках, Чарівному, Ольгівському та П'ятихатках.

Читайте також: На окупованому Запоріжжі стався вибух у кафе, де відпочивали росіяни - Федоров

88 артилерійських обстрілів зафіксовано по території Гуляйполя, Залізничного, Новоданилівки, Павлівки, Затишшя, Левадного, Білогір'я, П'ятихаток, Плавнів, Лобкового, Степногірська та інших прифронтових міст та сіл.

Раніше повідомлялось, що через зростання кількості обстрілів та погіршення безпекової ситуації, в Запорізькій області з п'яти громад розпочато примусову евакуацію родин із дітьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-