Російська авіація завдала ударів по Ізюмському району, бомба влучила поблизу школи

Російська авіація завдала ударів по Ізюмському району, бомба влучила поблизу школи

Фото
Укрінформ
На Харківщині, в Ізюмському районі, російські війська завдали ударів керованими авіабомбами. У Чернещині бомба влучила біля місцевої школи.

Про це у Телеграмі повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«По селах Чернещина та Шийківка Ізюмського району росіяни завдали ударів керованими авіабомбами. У Чернещині бомба влучила неподалік місцевої школи», - зазначив Снєгубов.

За його інформацією, у Шийківці окупанти пошкодили приватний житловий будинок та господарчі споруди. Обійшлося без постраждалих.

Читайте також: Ворог за добу вдарив по Запорізькій області 120 разів

Синєгубов зазначив, що минулої доби під вогнем російських окупантів перебували населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів області.

«Зокрема, ворог з артилерії, мінометів та використовуючи авіацію, обстрілював Козачу Лопань, Огірцеве, Вовчанські Хутори, Варварівку, Кам'янку та інші населені пункти», - додав Синєгубов.

Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 4,5 га території та знешкодили 55 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, х Куп'янського району Харківської області після оголошення обов’язкової евакуації вивезли майже 1500 людей, а загалом потрібно перемістити звідти у безпечніші місця близько 12 тисяч громадян.

Фото: Олег Синєгубов/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-