Росіяни «запланували» захмарну явку на псевдовиборах на ТОТ Херсонщини – Соболевський

Росіяни «запланували» захмарну явку на псевдовиборах на ТОТ Херсонщини – Соболевський

Укрінформ
Російські загарбники «запланували» захмарні показники явки на псевдовиборах, які вони проводять на тимчасово окупованій Херсонщині з 2 вересня, тому ходять по домівках і змушують людей голосувати.

Про це у Телеграмі повідомляє перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«На Херсонщині розпочалося шоу окупантів під назвою «вибори». Формат той же: ходять по хатах і через психологічний тиск змушують голосувати. «Запланована» явка виборців вже має захмарні цифри», - написав Соболевський.

За його словами, окупанти на добровільну явку херсонців до виборчих дільниць особливо не розраховують, тому акцент робиться на виїзну роботу.

Посадовець закликав жителів тимчасово окупованих громад берегти себе та своїх близьких і за можливості не брати участь « у цьому шоу». Позаяк жодних юридичних наслідків ці «вибори» не матимуть ані для України, ані для світу.

Читайте також: Росіяни за минулу добу обстріляли Херсонщину 59 разів, є загиблі та поранені

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники планують змусити жителів Херсонщини голосувати на псевдовиборах з 2 вересня, для цього так звані «виборчі штаби» отримали вказівку робити обхід місцевих жителів на тимчасово окупованих територіях.

ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-