Ворог за добу обстріляв чотири райони Харківщини, є загибла і поранені

Ворог за добу обстріляв чотири райони Харківщини, є загибла і поранені

Уточнено
Укрінформ
Унаслідок ворожих обстрілів за минулу добу на Харківщині загинула одна людина, ще двоє отримали поранення, прокуратура розпочала розслідування.

Про це у Телеграмі повідомляє Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

«Двоє поранених та загибла — правоохоронці зафіксували наслідки чергових ворожих обстрілів Харківщини. За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ввечері 1 вересня російські військовослужбовці обстріляли м. Вовчанськ. Отримала поранення 73-річна жінка.

Внаслідок вчорашнього ворожого обстрілу с. Хрипуни Чугуївського району травмовано 63-річного цивільного чоловіка. У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району загинула мирна мешканка.

У вказаних населених пунктах пошкоджено житлові будинки та господарські споруди.

Як повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, «російські окупанти протягом минулої доби з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали цивільне населення Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів».

У с. Сенькове Куп'янського району через ворожі обстріли горіла трава та чагарники. А в Глушківці Куп'янського району сталася лісова пожежа на площі 2,5 га. Також лісова пожежа внаслідок обстрілів сталася у с. Шийківка Ізюмського району.

Читайте також: Загарбники з мінометів обстріляли громаду на Сумщині

Синєгубов також зазначив, що в області триває розмінування територій. Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 5,6 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомлялося, 31 серпня російські загарбники обстрілювали прикордонні райони Харківщини, зафіксовані руйнування та постраждалі.

Фото: Поліція Харківської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-