Росіяни зранку обстріляли Авдіївку з танків та артилерії

Росіяни зранку обстріляли Авдіївку з танків та артилерії

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські загарбники завдали авіаудару по селищу Велика Новосілка, а зранку під вогнем танків та артилерії опинилася Авдіївка.

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Волноваському напрямку росіяни завдали авіаудару по Великій Новосілці, обстріляли Вугледар і Новоукраїнку – без жертв. … Зранку під вогнем танків та артилерії п'ять вулиць Авдіївки», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку пошкоджено будинок у Новоолександрівці Гродівської громади. У Мемрику Новогродівської громади пошкоджено культову споруду. Протягом ночі обстріляні околиці Курахового. Зафіксовано обстріли Красногорівки та околиць Очеретинської громади.

Читайте також: Російські військові за добу завдали 89 ударів по Запорізький області, поранений чоловік

За словами Кириленка, на Горлівському напрямку обстріляна Довга Балка Іллінівської громади, у Щербинівці Торецької громади пошкоджено два будинки, ще два будинки – у Часовоярській громаді.

На Лисичанському напрямку поранено людину в Зарічному Лиманської громади. У Переїзному Званівської громади зруйновано будинок, пошкоджено ще чотири, також у Сіверську пошкоджено будинок, констатував керівник ОВА.

Як повідомлялося, російські війська за минулу добу, 31 серпня, вбили одного жителя Донеччини, та ще одного поранили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-